Bosz: "We hebben ons echt niet laten afbluffen door PSV"

18 december 2016, 19:34

Ajax-trainer Peter Bosz was zondag tevreden over het spel van zijn ploeg in de topper tegen PSV (1-1). Door het gelijkspel zag het echter wel koploper Feyenoord uitlopen naar een voorsprong van vijf punten. De Amsterdammers gaan als nummer twee de winterstop in.

Bosz moest in de openingsfase noodgedwongen twee keer wisselen door blessures bij Anwar El Ghazi en Kasper Dolberg. De charge van Andrés Guardado op het duo bleef echter onbestraft. "De scheidsrechter bepaalt tot waar je mag gaan en dat was vandaag (zondag, red.) een aantal maal ver, maar wij hebben ons echt niet laten afbluffen door PSV. Mijn spelers hebben het uitstekend gedaan en wij zijn ook de duels aangegaan", vertelt Bosz aan FOX Sports.

"We hebben goed gespeeld en goed verdedigd. Alleen jammer dat we het niet hebben afgemaakt, dat hadden we al lang moeten doen." Bosz is redelijk tevreden over de eerste seizoenshelft van de Amsterdammers. Afgelopen zomer was hij de opvolger van Frank de Boer. "Ik kijk altijd naar het spel. Dat ging later beter en toen zijn we ook punten gaan halen. We zijn steeds meer gaan spelen zoals we dat graag zien."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen