Utrecht mist Demouge én Gerndt tegen Excelsior

29 maart 2012, 13:40   Bijgewerkt: 29 maart 2012, 14:24

FC Utrecht-trainer Jan Wouters moet voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior flink improviseren. Alje Schut, Mark van der Maarel en Frank Demouge zijn geschorst, terwijl naast de langdurig geblesseerden Jacob Mulenga, Marcus Nilsson en Leon de Kogel ook Alexander Gerndt niet kan spelen. Hij heeft een kuitblessure opgelopen.

Met Demouge en Gerndt mist Wouters dus zijn complete voorhoede. Desondanks verandert hij zijn speelwijze niet. "We blijven met twee spitsen spelen. Cedric van der Gun en Lars Veldwijk vormen het spitsenduo", verklapt hij op de website van Utrecht. Door alle afwezigen zit Cedric Badjec, een pas 17-jarige spits uit de B1, op de bank.

Wouters kent het belang van de wedstrijd tegen Excelsior. "Een overwinning is het enige dat telt. Daarom is winnen het devies tegen Excelsior. Dat is het enige wat we moeten doen. Gezien onze stand op de ranglijst moeten we winnen. Dat betekent dat we het duel moeten beginnen vol strijd en met veel druk op de bal. De wedstrijd tegen Excelsior is misschien wel de belangrijkste wedstrijd tot nu toe. Dat was de wedstrijd tegen Heracles natuurlijk ook al, maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Het begin van de wedstrijd van zondag was te slap. Dat moet anders", aldus de coach.

Afgelopen weekend verloor FC Utrecht met 3-1 bij Heracles Almelo. Hierdoor is de ploeg van Wouters weer achterop geraakt in de strijd om deelname aan de play-offs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen