Toornstra: "Waarom zouden we mensen laten gaan?"

2 januari 2017, 14:24
Foto: © ProShots

Jens Toornstra rekent erop dat Feyenoord het seizoen kan afmaken met huidige selectie. De middenvelder ziet na het succesvolle eerste deel van dit seizoen geen enkele reden om wijzigingen aan te brengen in de spelersgroep. Ook zelf denkt hij geen moment aan een eventueel vertrek uit de Kuip.

In gesprek met RTV Rijnmond is Toornstra heel duidelijk: deze selectie blijft bij elkaar: "Kijk, met de spelers die we nu bij de groep hebben, hebben we het zo goed gedaan. Waarom zouden we mensen laten gaan en daar wat aan veranderen? Een eigen transfer ben ik totaal niet mee bezig. We kunnen iets heel moois gaan neerzetten. We zijn er nog lang niet, maar het kan heel mooi worden en dat wil ik graag meemaken."

Toornstra vervult dit seizoen een belangrijke rol, in zeventien competitieduels was hij goed voor vijf goals en zeven assists. Dat doet hem goed en waar een jaar geleden voorzichtig een transfer lonkte, is er nu geen haar op zijn hoofd die denkt aan een vertrek: "Vorig jaar speelde ik weinig, op de eerste vijf wedstrijden na. Nu speel ik alles en ben ik belangrijk voor de ploeg. Dat voelt wel anders, echt een deel van het team."

Voor Feyenoord begint de tweede seizoenshelft op 15 januari met een uitwedstrijd tegen Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen