Berizzo succesvol geopereerd aan prostaatkanker

29 november 2017, 11:00

Eduardo Berizzo is met succes geopereerd aan prostaatkanker. De trainer van Sevilla ging dinsdag onder het mes. Via de officiële kanalen hebben de Andalusiërs laten weten dat alles goed is verlopen. Het blijft onbekend wanneer Berizzo zijn coachtaken weer oppakt.

De herstelperiode van de 48-jarige Argentijn hangt af van hoe hij de komende dagen reageert op de operatie. Ernesto Marcucci, trainer van het tweede elftal, neemt tijdens het herstel van Berizzo de honneurs waar.

Berizzo maakte een week geleden, na het Champions League-duel met Liverpool (3-3), bekend dat bij hem prostaatkanker was geconstateerd. Afgelopen zondag zat de Zuid-Amerikaan nog op de bank, toen Sevilla met 2-3 won bij Villarreal.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen