Dortmund en Bosz moeten in de derby uit crisis zien te komen

22 november 2017, 13:03

Het is crisis bij Borussia Dortmund. Hoewel de spelers openlijk achter trainer Peter Bosz gaan staan, neemt de druk op de oefenmeester toe. En dan wacht ook nog eens de derby met Schalke 04 komend weekend in de Bundesliga.

"Die wedstrijd moeten we gewoon winnen, klaar", sprak Bosz op de clubwebsite, gesteund door zijn aanvoerder Marcel Schmelzer. "Het maakt niet uit in welke fase we zitten, wij moeten tegen Schalke 04 alles geven. Dat is een geweldige kans voor ons om uit de crisis te komen. De laatste jaren waren we nooit echt favoriet tegen Schalke, dat is nu geen nadeel."

Gonzalo Castro is het eens met de woorden van zijn ploeggenoot. Ook hij voelt een grote druk voor het duel met Schalke 04. "Dat is immens. Je ziet dat we op dit moment het gevoel van succes missen. Zoals na de 1-1 tegen Tottenham, krijgen we geen scoringskansen meer en dan komt alles samen. Winnen we van Schalke 04, dan is de lijdensweg van de laatste periode snel weer voorbij."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen