Hamstringblessure houdt Bale langer aan de kant

10 november 2017, 19:06

Gareth Bale moet nog langer wachten op zijn rentree in het shirt van Real Madrid. De aanvaller uit Wales heeft donderdag op de training een hamstringblessure opgelopen, zo meldt zijn club vrijdag. Het is nog niet duidelijk hoe lang Bale uit de roulatie is.

Bale liep de kwetsuur gisteren (donderdag) op tegen het einde van de training van Real Madrid. Uit onderzoek is gebleken dat hij een scheurtje in de hamstring van zijn linkerbeen heeft. De Welshman was bijna hersteld van een blessure aan de kuit, die hem sinds eind september in de lappenmand had gehouden.

Bale speelde dit seizoen negen officiële duels voor Real Madrid en scoorde daarin drie keer.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen