Real Madrid en Atlético zien Barça uitlopen na gelijkspel

18 november 2017, 22:58

De Madrileense derby tussen Real en Alético is zaterdagdavond geëindigd in een gelijkspel. Beide ploegen kwamen in negentig minuten niet tot scoren. Daardoor is FC Barcelona, dat eerder al drie punten pakte, de grote winnaar van het weekend.

Atlético Madrid was direct na de aftrap de sterkste ploeg in het eigen Wandra Metropolitano stadion. Real Madrid was slordig en maakte te veel fouten in de openingsfase. Na een fout van Raphael Varane kwam de bal bij Ángel Correa. De Argentijn miste echter oog-in-oog met Real-doelman Casilla. Na een kwartier herstelde Real zich en kwam de ploeg van Zinedine Zidane beter in de wedstrijd. Atlético stond verdedigend echter goed opgesteld waardoor de bezoekers geen grote kansen konden noteren. De ploeg van Diego Simeone hanteerde daarbij af en toe de botte bijl. Dat bleek alleen al uit het feit dat Alético in het tijdsbestek van een uur zes gele kaarten pakte.

In de slotfase liepen de gemoederen nog hoger op en moest scheidsrechter David Fernández zich meer dan eens bezighouden met opstootjes. Kort voor tijd was er nog een grote kans voor Cristiano Ronaldo, maar de Portugees zag zijn inzet geblokt worden door Lucas Hernández. 

Door het gelijkspel zien Real Madrid en Atlético FC Barcelona verder uitlopen. Barcelona won eerder op de dag al met 0-3 van Leganes. Daardoor staat de koploper nu op 34 punten uit twaalf duels. Real is de nummer drie met 24 punten uit evenzoveel wedstrijden. Atlético heeft ook 24 punten, maar een minder doelsaldo en staat daardoor vierde in de Primera División.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen