Zidane kan doelpuntendroogte Ronaldo niet verklaren

19 november 2017, 09:11

Zinédine Zidane weigert de titelstrijd in de Primera Division al op te geven. Hoewel de achterstand op koploper FC Barcelona liefst tien punten bedraagt, houdt de oefenmeester hoop op een goede afloop. "We zijn de juiste weg ingeslagen", vond hij.

Een van de redenen dat Real Madrid niet kon winnen in de derby met Atlético, was vanwege het feit dat Cristiano Ronaldo zijn kansen niet wist om te zetten in doelpunten. En dat is niet voor het eerst dit seizoen: de Portugees staat vooralsnog slechts op één competitiedoelpunt.

"Je hebt als voetballer van die fases dat de bal er gewoon niet in wil", oordeelde Zidane na de doelpuntloze remise van Real tijdens de perconferentie. "Of ik het kan verklaren dat hij niet scoort? Nee. Maar zijn doelpunten gaan er zeker wel weer komen."

De achterstand op koploper FC Barcelona in de Primera Division bedraagt na twaalf wedstrijden al tien punten en ook Valencia doet het met 27 uit 11 duels beduidend beter. "Maar Barcelona gaat ook nog punten laten liggen. We moeten daarom hard blijven werken."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen