Hatzidiakos verbaast Van den Brom: "Wist niet dat hij dit kon"

3 december 2017, 16:31

John van den Brom is tevreden met de overwinning die AZ boekte op bezoek bij VVV-Venlo (0-2). Volgens de oefenmeester heeft zijn ploeg goed aangevallen, maar slecht verdedigd. "In de rust had het ook 2-2 of 3-3 kunnen zijn", analyseerde hij.

"Voor de rust hebben we te veel kansen weggegeven, maar ook veel mooie aanvallen laten zien. We hadden veel kansen, een afgekeurde goal. Maar zij hebben ook veel 1-tegen-1-situaties gehad", wist de coach tegenover FOX Sports. "In de rust heb ik gezegd dat wij beter zijn, alleen dat het verdedigend wel beter moest."

Dat er bij de openingsgoal mazzel nodig was, gezien de eigen goal die Ralf Seuntjes maakte, deert Van den Brom niet. "Dat is dan maar een keer zo. We hebben het juiste antwoord gegeven door veel te blijven voetballen en veel te blijven bewegen. Zo zorgden we dat we de duels, waarin VVV sterker is, ontliepen."

De 0-2 werd wel geheel op eigen kracht gemaakt en was ook nog eens van grote schoonheid. Pantelis Hatzidiakos schoot binnen. "Het was de eerste goede bal die hij raakte in de wedstrijd", zei Van den Brom met een knipoog over de verdediger die zwak begon aan het duel. "Dat ben ik niet van hem gewend. Hij is erg overtuigd van zichzelf. Maar het was wel een prachtig doelpunt. Ik wist niet dat hij dit kon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen