Mourinho na uitschakeling: "Mooie dag voor Engelse voetbal"

21 december 2017, 09:04
Mourinho na uitschakeling:

Manchester United ging woensdag verrassend met 2-1 ten onder bij Bristol City in de kwartfinale van de Carabao Cup. Hoewel er voor de mannen van José Mourinho nu een prijs minder te winnen valt, spreekt de Portugese coach van een mooi resultaat voor het Engelse voetbal.

De topploeg uit het Championship zit door de winst op United in de halve finales van de League Cup. "Het is een prachtige dag voor het Engelse voetbal", reageerde Mourinho verrassend tegenover Sky Sports. United raakte in het uitduel twee keer de paal. "Ze hadden wat geluk, maar ze hebben het geluk wel afgedwongen door hard te werken. Iedereen verwachtte dat wij zouden scoren in de slotfase, maar zij maakten het doelpunt. Daardoor konden wij niet meer reageren."

Toch is de coach complimenteus over de stuntploeg. "Ik feliciteer Bristol City. Het belangrijkste is dat ze hard gewerkt hebben. De spelers vochten alsof het de wedstrijd van hun leven was. Het is een prachtige dag voor hun club."

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen