Vermaelen sluit winters vertrek bij FC Barcelona uit

24 december 2017, 10:59
Vermaelen sluit winters vertrek bij FC Barcelona uit

Lange tijd was Thomas Vermaelen het vijfde wiel aan de wagen bij FC Barcelona, maar de Belg komt er de laatste tijd steeds beter in. Hij stond in zes van de laatste zeven wedstrijden in de basis en denk absoluut niet aan een vertrek bij de koploper van Spanje.

Ook tegen Real Madrid (0-3 winst) stond de verdediger in de basis bij Barcelona. Tegenover Eleven Sports geeft hij aan dat het goed gaat met hem. "Natuurlijk is de concurrentie moordend, maar wat verwacht je bij een club als Barcelona? Elke speler is van wereldkwaliteit. Dan is het niet makkelijk om elke minuut te spelen. Ik werk hard op training om er bij te zijn. Of ik wil vertrekken in de winterstop? Absoluut niet."

Vermaelen is dolblij met de 0-3 zege op Real. "Als je van het veld stapt met een 0-3-overwinning ben je natuurlijk heel blij", aldus de Belg, die met zijn team nu veertien punten voorsprong heeft op de rivaal. "Of de titel al binnen is? Dat denk ik niet. We zijn pas halverwege. Als ik zou zeggen dat de strijd nu al beslecht is, dan zou dat dom zijn. De weg is nog lang."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen