[SPANJE] Sergio Ramos geblesseerd, Diego Costa twijfelgeval

5 januari 2018, 14:21

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Sergio Ramos geblesseerd

Real Madrid zal de komende weken geen beroep kunnen doen op Sergio Ramos. De verdediger raakte in aanloop naar het duel met Nurmancia geblesseerd en kampt met een spierblessure in zijn linkerbeen. Vermoedelijk ligt hij zo'n twee á drie weken uit de roulatie. (Officiële clubkanalen)

{image[323345][right-half][]}- Diego Costa twijfelgeval

Hij is pas net speelgerechtigd voor Atlético Madrid, toch is Diego Costa meteen al een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen Getafe. Aan het duel met Lleida hield hij een pijnlijke rechterknie over, waardoor zijn inzetbaarheid een twijfelgeval is. (Offciële clubkanalen)

- 'Real Madrid haalt Kepa'

Als we de Spaanse media mogen geloven dan tekent Athletic Bilbao-keeper Kepa Arrizabalaga deze winter nog een contract bij Real Madrid. De jonge doelman komt voor twintig miljoen euro, het bedrag dat in zijn contract is opgenomen, over uit het Baskenland. Alleen de medische keuring hoeft nog maar gedaan te worden. (Marca)

- Victor Valdés stopt

De inmiddels 35-jarige Victor Valdés heeft donderdag een punt achter zijn loopbaan gezet. De doelman maakte via de officiële kanalen bekend definitief te stoppen. Hij was in zijn loopbaan actief voor FC Barcelona, Manchester United, Standard Luik en Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen