Bondscoach Nigeria adviseerde Ebuehi bij ADO te blijven

5 april 2018, 11:38

Tyronne Ebuehi stond in de winterstop in de belangstelling van Benfica, maar de rechtsback besloot niet in te gaan op de Portugese interesse. De 22-jarige verdediger volgde daarmee het advies van Gernot Rohr, de bondscoach van Nigeria. Ebuehi hoopt te worden opgenomen in de WK-selectie van de Nigerianen.

Dat de overgang naar Benfica niet doorging, vindt Ebuehi niet heel erg. "Het was geen doel van mij om deze winter koste wat kost ADO Den Haag te verlaten", zegt de rechtsback op de clubwebsite van de Hagenaren. "Ik ben nog jong, mijn tijd komt heus nog wel. Ik ben gewoon hartstikke blij dat ik hier nog speel. De bondscoach gaf mij ook dat advies. 'Blijf bij ADO Den Haag, daar kun je tenminste minuten maken'."

Ebuehi vindt het lastig om te zeggen of Nigeria een goede kans heeft om de groepsfase op het WK te overleven. De Nigerianen nemen het op tegen Argentinië, IJsland en Kroatië. "Ondanks dat we in november van Argentinië wonnen, blijft dat natuurlijk een hele moeilijke tegenstander, zeker als Lionel Messi meedoet, wat tegen ons niet het geval was. Ook IJsland en Kroatië hebben de laatste jaren laten zien goede ploegen op de been kunnen brengen. Ik denk dat we zeker kans maken op de volgende ronde, maar dan moet wel alles kloppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen