FC Oss slaat slag en haalt ervaren aanvaller N'Koyi binnen

30 mei 2018, 15:42

FC Oss heeft zich versterkt met Patrick N'Koyi. De ervaren aanvaller, met Congolese roots, tekent een contract voor één seizoen bij de Jupiler League-club met een optie voor nog een jaar. Eerder kwam hij uit voor FC Eindhoven, Fortuna Sittard, MVV, Dundee United en Roemenië.

"We kennen hem goed en hebben louter goede referenties vanuit ons netwerk over Patrick ontvangen. Uiteraard ook van mensen die met hem gewerkt of met hem gespeeld hebben", reageert directeur Peter Bijvelds tevreden op zijn komst via de officiële kanalen. "Hij heeft bewezen dat-ie goals kan maken, is topfit gebleken en heeft een niet aflatende inzet. Ofwel; hij kletst erop. Daar houden we in Oss wel van."

N'Koyi zat sinds 1 januari zonder contract nadat hij vertrok bij Dunde United. En dus is hij blij met zijn nieuwe werkgever. "Ik ken een aantal jongens en heb er vertrouwen in dat er aan een mooi team wordt gebouwd. De club is ambitieus en ik ben dat ook. Hopelijk kunnen we onze doelen op het veld waarmaken. We zullen tegenstanders in elk geval met de kin omhoog en de borst vooruit ontvangen."

In totaal kwam de aanvaller tot 53 doelpunten in 137 wedstrijden in de Jupiler League.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen