Arteta: "In de Champions League is geen ruimte voor fouten"

20 september 2018, 08:51

Manchester City-assistent Mikel Arteta is kritisch op zijn ploeg na de Champions League-nederlaag tegen Olympique Lyon. De Spanjaard was door de afwezigheid van Pep Guardiola de eindverantwoordelijke op de bank bij The Citizens. Fouten hebben City de kop gekost, zegt Arteta.

De Engelse topclub stond na een helft spelen al met 0-2 achter door doelpunten van Gnaly Cornet en Nabil Fekir. Beide goals vielen nadat City op de eigen helft balverlies leed. Fernandinho was in negatieve zin bij de treffers betrokken. "In de Champions League is geen ruimte voor fouten. Win je geen duels en speel je simpele ballen verkeerd in, dan ga je dat voelen. Vandaag was daar een voorbeeld van."

Door een schorsing ontbrak Guardiola op de bank. Arteta weet niet of zijn afwezigheid invloed heeft gehad op het spel van de Engelse club. "De realiteit is dat Pep er niet is en dat wij hebben verloren", zegt Arteta in Engelse media. De assistent zag dat het Etihad Stadium niet helemaal gevuld was. "Dat wil ik niet als excuus gebruiken. We hebben vaker geen vol stadion gehad en alsnog gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen