Persoonlijk drama treft De Graafschap-verdediger Tutuarima

19 september 2018, 17:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jordy Tutuarima zal vanwege een persoonlijk drama niet van de partij zijn als De Graafschap het komende vrijdag opneemt tegen Heracles Almelo. De verdediger en zijn vriendin waren in verwachting van een tweeling. Dochter Jordan is dinsdag geboren, maar dochter Nyla stierf enkele dagen eerder.

Bij De Graafschap leeft iedereen intens mee met Tutuarima. "Het is heel emotioneel", vertelt trainer Henk de Jong aan Omroep Gelderland. "Vorige week was het bij ons al bekend, maar gisteren zijn de twee meisjes gekomen. Aan de ene kant kunnen ze gelukkig ook genieten, maar aan de andere kant moeten er natuurlijk dingen geregeld worden en is er het verdriet. Daarom is het ook goed dat het nu zo naar buiten komt. Dan kun je het ook samen verwerken."

"Het geluk mag je hebben, maar voor het verdriet krijg je heel veel warmte uit de voetballerij. Ze zeggen vaak dat dit wereldje kil en betrekkelijk is. Dat is ook wel eens zo, maar op dit soort momenten is de voetballerij juist heel warm", besluit de coach.

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen