VVV zet goede seizoensstart voort met zege op pover NAC

22 september 2018, 21:33

VVV-Venlo heeft NAC Breda probleemloos opzij gezet in eigen huis: 3-0. Daarmee is de eerste thuisoverwinning van de Limburgers dit seizoen een feit. De editie was vergelijkbaar met die van vorig jaar, toen het een bloedeloze 0-0 werd, met als enige verschil dat er nu drie keer werd gescoord. Die doelpunten waren feitelijk de enige hoogtepunten in het duel.

De thuisploeg voerde daarna de boventoon. Meest gevaarlijke man aan NAC-zijde was aanvaller Paolo Fernandes, die zijn acties eigenlijk keer op keer tot niets zag leiden. Ruim vijf minuten voor rust verdubbelde Tino-Sven Susic de voorsprong uit een penalty. Verdediger Nils Röseler werd door Arno Verschueren naar de grond getrokken; arbiter Jochem Kamphuis twijfelde niet. Ondertussen ontsnapte Fabian Sporkslede aan zijn tweede gele kaart. In de blessuretijd redde Lars Unnerstall nog prima op een kopbal van Mitchell te Vrede.

Het restant van het duel verhield zich vervolgens zoals de eerste twintig minuten, met als enige verschil dat VVV nu niet onderdeed voor NAC. De grootste kans was voor Opoku, die uit de draai in de zestien schoot, maar Van Leer zag redden. Tot overmaat van ramp moest Arno Verschueren vlak voor tijd ook nog eens vertrekken na een oliedomme tweede gele kaart.

Zo zet VVV de kroon op een prima seizoenstart. De Venlonaren verloren tot nu toe alleen van Ajax. Voor NAC zijn de druiven een stuk zuurder. Met slechts drie punten uit de eerse zes duels bungelt de ploeg van Van der Gaag zo vroeg in het seizoen al onderin. Met duels tegen PSV en FC Utrecht voor de boeg zal het spel een heel stuk beter moeten dan in het duel tegen VVV om daar verandering in te brengen.

Opstellingen en beoordelingen*:

VVV-Venlo: Lars Unnerstall 6,5; Roel Janssen 6, Nils Röseler 6,5, Jerold Promes 6,5, Moreno Rutten 6,5; Tino-Sven Susic 7 (80. Peter van Ooijen -), Ralf Seuntjens 6,5, Danny Post 6,5; Jay-Roy Grot 6,5 (76. Patrick Joosten -), Peniel Mlapa 6, Jonathan Opoku 6,5.

NAC Breda: Benjamin van Leer 6; Fabian Sporkslede 6, Erik Palmer-Brown 5,5, Menno Koch 6, Arno Verschueren 5,5; Gianluca Nijholt 6 (77. Marwin Reuvers -), Luka Ilic 4,5 (46. Robert Mühren), Anouar Kali 5; Paolo Fernandes 6,5 (66. Gervane Kastaneer 5), Mitchell te Vrede 4, Mikhail Rosheuvel 4.

Man of the Match: Tino-Sven Susic

*Spelers moeten ten minste twintig minuten meespelen om in aanmerking te komen voor een beoordeling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen