Slutsky schrikt van Vitesse: "Inwendige computer is gecrasht"

21 oktober 2018, 11:24

Leonid Slutsky schrok van het spel dat Vitesse zaterdagavond voor rust op de mat legde tegen Excelsior. De Arnhemmers kwamen slecht voor de dag op Woudestein en zochten met een 0-1 ruststand de kleedkamers op. In de tweede helft herstelde Vitesse zich enigszins, maar het tij kon niet meer worden gekeerd. Met een 0-2 nederlaag keerde de club huiswaarts.

"Mijn inwendige computer is gecrasht na de eerste helft. Ik vroeg mezelf echt af wat er gebeurde", zegt Slutsky tegenover Omroep Gelderland. "We speelden echt verschrikkelijk en ik had geen idee hoe dit kwam We hadden ons goed voorbereid, maar ik schrok echt van onze eerste helft."

Na rust kreeg Vitesse veel kansen op de gelijkmaker. "Maar we scoorden niet. Dit is een pijnlijke nederlaag, vooral omdat we de tweede helft alsnog hadden kunnen winnen als we hadden gescoord. Maar nu zit ik ook nog met een groot probleem: hoe kan het verschil tussen die twee helften zo groot zijn?"

De Russische oefenmeester concludeert dat Vitesse te wisselvallig presteert. "We zijn niet stabiel genoeg en we scoren de kansen niet genoeg. Hoe we dat gaan oplossen? Hard blijven werken en we gaan proberen 90 minuten stabiel te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen