PEC Zwolle bevestigt interesse in Samuel Armenteros

28 december 2018, 20:41
PEC Zwolle bevestigt interesse in Samuel Armenteros

Samuel Armenteros is één van de spelers die bij PEC Zwolle in beeld is om de huidige selectie te versterken. Dat heeft Gerard Nijkamp bevestigd aan Voetbal International. "We hebben geïnformeerd", aldus de technisch directeur.

"Hij lijkt nog te wachten met een beslissing", voegt Nijkamp daaraan toe. Eerder wist het Algemeen Dagblad al te melden dat Armenteros bij de Zwollenaren op de radar stond. De 28-jarige spits staat onder contract bij Benevento, dat hem het afgelopen jaar verhuurde aan het Amerikaanse Portland Timbers.

Het is geen geheim dat PEC Zwolle zijn nieuwe trainer van een aantal versterkingen wil voorzien. De 46-jarige oefenmeester gaat er ook vanuit dat de club op korte termijn een aantal nieuwe spelers aan de selectie toevoegt.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen