Overvolle Engelse ziekenboeg geeft Hudson-Odoi kans op debuut

18 maart 2019, 18:53
Overvolle Engelse ziekenboeg geeft Hudson-Odoi kans op debuut

Een mooi moment voor Callum Hudson-Odoi: de pas achttienjarige vleugelspits is voor het eerst opgeroepen voor de selectie van Engeland. Het toptalent van Chelsea is dolblij met de beslissing van bondscoach Gareth Southgate, die kampt met blessureleed binnen de selectie.

Het aantal afmeldingen voor de Engelse ploeg staat namelijk op vier. John Stones, Fabian Delph, Ruben Loftus-Cheek en Luke Shaw hebben zich afgemeld bij Southgate, die Hudson-Odoi dus het heugelijke nieuws kon mededelen. "Ik dacht eerst dat ik in de maling werd genomen, maar toen hoorde ik dat ik me toch echt moest melden bij Engeland. Ik kon het niet geloven, dit is een droom die uitkomt", aldus de tiener. Eerder vandaag (maandag) werd ook James Ward-Prowse als vervanger opgeroepen.

Het is de zoveelste mijlpijl van de vleugelaanvaller, die dit seizoen doorbrak bij The Blues. In Londen krijgt hij aardig wat speeltijd, al haalde hij de woede van Maurizio Sarri op de hals toen duidelijk werd dat hij nog niet wilde bijtekenen. Bayern München ligt op de loer voor de tiener, die nu ook in het shirt van The Three Lions kan excelleren.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen