Bayern ondanks razendsnelle comeback Werder naar bekerfinale

24 april 2019, 23:03

Bayern München heeft zich woensdagavond ten koste van Werder Bremen geplaatst voor de eindstrijd van het Duitse bekertoernooi. Der Rekordmeister verspeelde in het laatste kwartier een dubbele voorsprong, maar won door een doelpunt van Robert Lewandowski alsnog met 2-3. In de finale zal Bayern competitiegenoot RB Leipzig treffen.

Afgelopen zaterdag troffen Bayern München en Werder Bremen elkaar ook. Toen won de koploper van de Bundesliga met 1-0 door een doelpunt van Niklas Süle. In Bremen maakte Lewandowski woensdag de winnende treffer. De Poolse spits had tien minuten voor rust ook al de score geopend door van dichtbij raak te schieten. Thomas Müller verdubbelde na een uur de marge, waarna Bayern leek af te stevenen op een simpele bekerzege.

Niets bleek minder waar, want in het laatste kwartier poetste het Werder Bremen van Davy Klaassen - die in het eerste bedrijf een grote kans miste - plots de 0-2 achterstand weg. Eerst maakte Yuya Osako de aansluitingstreffer, een minuut later trok oud-Vitesse-speler Milot Rashica de stand gelijk. Heel lang kon de thuisploeg niet van de doelpunten genieten, want kort na de gelijkmaker kreeg Bayern een makkelijk gegeven strafschop. Die werd benut door Lewandowski, waardoor het bekersprookje van Werder tot een einde is gekomen en Bayern zich op 25 mei mag melden in de finale van de DFB-Pokal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen