Feyenoord verlengt met Evora, optie Zwarts en viertal niet gelicht

9 april 2019, 11:45
Feyenoord verlengt met Evora, optie Zwarts en viertal niet gelicht

Feyenood heeft het contract van Elber Evora met één jaar verlengd. De negentienjarige doelman had een aflopende verbintenis in De Kuip, maar ligt door de gelichte optie een seizoen langer vast. Voor Joël Zwarts, Daudè van der Kust, Jeremy van Mullem, Jaron Vicario en Jordie van Leeuwen was er minder goed nieuws.

De opties in de contracten van het vijftal zijn niet gelicht door de Rotterdammers. Hoewel ze geen melding doen dat ze per definitie afscheid nemen, lijkt het erop dat de voetballers met een aflopende contract op zoek kunnen naar een nieuwe uitdaging. Zwarts wordt momenteel verhuurd FC Dordrecht, waar hij in negen duels drie keer scoorde.

Evora maakt dit seizoen onderdeel uit van de selectie van Jong Feyenoord en trainde al meermaalas mee met de hoofdmacht van de Rotterdammers. In de voorbereiding van het nieuwe seizoen zal Evora opnieuw aansluiten.

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen