Willem II'er Llonch rekent met geleerde lessen op geweldige finale

8 april 2019, 10:41

Willem II ging zaterdagavond met 1-4 onderuit tegen Ajax, toch is de ploeg van Adrie Koster nog vol goede moed voor de bekerfinale op 5 mei. Volgens middenvelder Pol Llonch moeten de Tilburgers deze nederlaag vooral als lesmateriaal beschouwen. "We moeten van deze wedstrijd tot in detail een studie maken en eruit leren voor de finale."??

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. Een van de dingen die in de finale van de KNVB Beker beter moeten, is het afronden van de kansen. "Je kunt het je niet veroorloven om twee van die kansen te laten liggen. Als je er straks in Rotterdam wel een binnenschiet, kun je zomaar die finale winnen", zei de Spanjaard over zijn eigen misser en het feit dat Marios Vrousai faalde in de afronding voor rust.

Wat Llonch wel goed deed was het afstoppen van Frenkie de Jong. Uiteindelijk was Ajax effectiever, maar wilde de Willem II'er vooral positief blijven. "Als je een vergelijking maakt met het duel in Amsterdam dan hebben we flink progressie gemaak. Toen was Ajax superieur, deze keer niet. Met de lessen die we uit deze wedstrijd kunnen trekken, denk ik dat we een geweldige finale ervan kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen