Guardiola denkt niet aan vertrek: "Perfecte plek"

8 juni 2019, 14:53

Hij werd even in verband gebracht met Juventus, maar Pep Guardiola is niet van plan om deze zomer te vertrekken bij Manchester City. De Spaanse coach heeft het nog altijd goed naar zijn zin in Engeland en wil het succes verder uitbouwen.

Guardiola tekende onlangs een nieuw contract, waardoor hij nu tot 2021 vastligt. Zijn doel is om dat contract uit te dienen. "Er is geen betere plek om te werken als trainer dan in Engeland", zegt hij op de clubwebsite. Guardiola werd twee keer achter elkaar kampioen, iets wat hem in zijn eerste seizoen niet lukte. "Dat was moeilijk, ook omdat we door AS Monaco werden uitgeschakeld in de Champions League. Toch bleef iedereen me steunen."

"Mijn ideeën worden volledig gesteund door de clubleiding en dat is het belangrijkste", zegt de coach. "Normaal draait het alleen om winnen. Win je dan is het goed, verlies je dan is het slecht. Hier is dat niet zo. Dat was ook één van de redenen dat ik voor City koos. Dat iedereen me na het eerste jaar is blijven steunen, ben ik niet vergeten."

Guardiola maakt met het statement duidelijk dat andere clubs niet naar hem hoeven te informeren. "Ik kan hier relaxt werken en dit is voor mij de perfecte plek. Ik ben hier gelukkig en heb er vertrouwen in dat we het succes kunnen uitbouwen in de komende twee seizoenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen