Pikante start in Eerste Divisie: De Graafschap - Cambuur

14 juni 2019, 17:49
Foto: © ProShots

De Eerste Divisie trapt af met een pikant affiche. De Graafschap en SC Cambuur treffen elkaar in de eerste speelronde (vrijdag 9 augustus). Henk de Jong degradeerde het afgelopen seizoen met de Doetinchemmers uit de Eredivisie, maar staat straks aan het roer in Leeuwarden. Met De Graafschap schakelde de Fries zijn nieuwe club nog uit in de play-offs.

NAC Breda opent het seizoen op 9 augustus op bezoek bij FC Dordrecht. Excelsior, de andere Eredivisie-degradant, speelt die zaterdag om 19.45 uur thuis tegen Jong FC Utrecht. De reguliere competitie eindigt met een complete speelronde op vrijdag 1 mei. Zeven dagen later beginnen de play-offs voor promotie, waarvan op maandag 18 mei en zondag 24 mei de finales zijn.

Bekijk hier het complete concept programma

Concept

Omdat het een conceptversie betreft, kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden. Clubs en gemeenten krijgen de komende dagen de tijd om het programma door te nemen. De feedback neemt de KNVB mee en wordt het programma waarschijnlijk komende week definitief.

Lees ook: Concept schema Eredivisie: toch streep door 20.00 uur op zondag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen