PSG komt met update: Neymar vier weken uit de roulatie

8 juni 2019, 22:13
Foto: © ProShots

Neymar moet door een enkelblessure de Copa América aan zich voorbij laten gaan, maar zal na de zomerstop direct weer in actie kunnen komen. Paris Saint-Germain meldt zaterdagavond dat de Braziliaanse aanvaller niet al te lang is uitgeschakeld. Over vier weken moet hij weer fit zijn.

In een oefenwedstrijd tussen Brazilië en Qatar raakte Neymar geblesseerd. Uit onderzoek is gebleken dat de sterspeler van de Brazilianen slechts zijn enkel heeft verstuikt en niet onder het mes hoeft. Neymar heeft de komende weken vrij en zal zich in Parijs melden als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.

In de Braziliaanse selectie is Neymar vervangen door Chelsea-aanvaller Willian. De Seleçao neemt het in de groepsfase van de Copa América op tegen Bolivia, Venezuela en Peru.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen