Lampard: "Eerder niet gekregen wat we verdienden, nu wel"

24 augustus 2019, 16:05
Foto: © ProShots

Frank Lampard is tevreden met de overwinning van Chelsea op bezoek bij Norwich City (2-3), in de derde speelronde van het nieuwe Premier League-seizoen. Voor Lampard was het zijn eerste competitiezege als manager van de Londense club.

"Het was een zware test en Norwich zal hier veel punten gaan pakken, want het is een goede ploeg", looft Lampard de tegenstander in gesprek met de BBC. Chelsea kwam voor rust twee keer op voorsprong op Carrow Road, maar zag de thuisclub beide keren langszij komen. In de tweede helft bleek een treffer van Tammy Abraham, die eerder al de score had geopend, beslissend.

"Ik vind het niet leuk hoe we de twee doelpunten hebben weggegeven, maar ons spel bevatte ook veel goede elementen. Daar ben ik heel tevreden mee", vervolgt Lampard. "Ik ben vooral blij voor Tammy Abraham om zijn twee goals, waaronder de winnende. Maar eigenlijk wil ik over alle spelers praten, want op een hete dag hebben we de wedstrijd gecontroleerd. Tot dusver hadden we niet gekregen wat we verdienden, maar vandaag wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen