Lewandowski leidt Bayern met hattrick ruim langs Schalke 04

24 augustus 2019, 20:26
Foto: © ProShots

Bayern München heeft de Bundesliga-topper tegen Schalke 04 met ruime cijfers naar haar hand gezet. De titelverdediger won zaterdag met 0-3 in de Veltins Arena in Gelsenkirchen, dankzij een hattrick van Robert Lewandowski.

Lewandowski, vorige week al twee keer trefzeker voor Bayern München in de seizoensopener tegen Hertha BSC (2-2), was na een kwartier al dicht bij een doelpunt tegen Schalke. De spits kreeg een goede kopkans uit een corner, maar Schalke-doelman Alexander Nübel bracht toen nog knap redding. Vijf minuten later had Lewandowski wel succes: hij benutte een strafschop. Omar Mascarell probeerde Schalke 04 na een half uur met een afstandsschot langszij te brengen, maar zijn inzet vloog net naast.

In de tweede helft stelde Lewandowski met twee treffers eigenhandig de winst veilig voor Bayern München. Vijf minuten na de pauze scoorde de Pool op fraaie wijze uit een vrije trap de 0-2 en een kwartier voor tijd nam hij ook de 0-3 voor zijn rekening. In de fase voor de derde goal had Bayern het wel even lastig met Schalke, dat zelfs even dacht een strafschop te krijgen. De VAR zag echter niets in een handsbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen