Mourinho tekent als analist bij Britse zender Sky Sports

10 augustus 2019, 12:36
Foto: © ProShots

José Mourinho keert terug in de Premier League. Dit keer niet als manager, maar als analist. De 56-jarige Portugees heeft zich verbonden aan Sky Sports, dat samen met BT Sport de Britse uitzendrechten voor de Engelse competitie in handen heeft.

Mourinho kent de Premier League goed. Hij was er jarenlang manager van Chelsea en Manchester United. Laatstgenoemde club ontsloeg Mourinho eind vorig jaar en sindsdien zit de oefenmeester zonder club. Wel werkte hij nadien nog als analist, onder meer bij BeIn Sports in het Midden-Oosten. Dat werk zet hij nu door bij Sky Sports.

Onlangs zei Mourinho nog klaar te zijn om een nieuwe club te managen. "Ik mis het voetbal, ik zit vol vuur. Mijn volgende stap zal als een nieuwe start zijn. Het maakt niet uit hoeveel titels ik in het verleden heb gewonnen. Dat is geschiedenis", zei hij tegen Sky Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen