Dalmau, Joosten én Bahebeck twijfelgevallen bij FC Utrecht

27 september 2019, 15:14

FC Utrecht heeft voorin personele problemen. Adrian Dalmau, Patrick Joosten en Jean-Christophe Bahebeck hebben vrijdag allen niet getraind. Utrecht speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Willem II en aast na de 1-1 bij sc Heerenveen op drie punten.

Vanwege de mogelijke absenties heeft John van den Brom beloften-aanvaller Jonas Arweiler bij de groep gehaald. "Het wordt een race tegen de klok", zegt de oefenmeester over de twijfelgevallen tegen FC Utrecht TV. Van den Brom laat ook weten dat Joris van Overeem nog niet bij de selectie zit. "Hij heeft vanaf maandag elke dag meegetraind. Dat is goed gegaan, maar na zijn lange afwezigheid is hij nog niet zover om aan te sluiten."

Utrecht snakt na de 1-1 van vorige week tegen sc Heerenveen naar een 'lekkere' overwinning, zoals Van den Brom dat zegt. "Ik vind nog steeds dat we daar moeizaam hebben gespeeld. We konden elkaar moeilijk vinden. Willem II is net als Heerenveen een voetballende ploeg. Ze hebben een gevaarlijke voorhoede en nummer 'tien'. Voor ons is dat een mooie uitdaging."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen