Groningen - Harkemase Boys, KKD-clubs kennen opponent ook

24 september 2019, 23:32

FC Groningen, Roda JC, FC Eindhoven en Helmond Sport kennen hun tegenstander in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. De club van Danny Buijs speelt een wedstrijd in de buurt, namelijk tegen Friese Harkemase Boys. Die ploeg schakelde dinsdagavond Scheveningen uit (0-1). Dat wordt bijzonder duel voor Jesse Renken: hij is fysiotherapeut bij de Noorderlingen en voetbalt bij Harkemase Boys.

Verder treft Roda JC uiteindelijk Achilles Veen, dat na 26 (!) penalty's uiteindelijk afrekende met HHC Hardenberg, terwijl FC Eindhoven het opneemt tegen Rijnsburgse Boys. Die club rekende dankzij twee rake strafschoppen van Joel Tillema af met Noordwijk in de verlenging (2-3). Helmond Sport speelt tegen GVVV, dat Kozakken Boys versloeg dankzij een treffer van good old spits Berry Powel.

Bekijk hier het volledige bekerprogramma van de eerste ronde

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen