Zirkzee tekent nieuw contract bij Bayern München

19 september 2019, 13:41   Bijgewerkt: 19 september 2019, 13:51

Joshua Zirkzee heeft een nieuw contract ondertekend bij Bayern München. Het Nederlandse talent ligt nu tot de zomer van 2023 vast bij de Duitse recordkampioen. Dat maakt Bayern München donderdag bekend via de eigen clubkanalen.

De pas achttienjarige Zirkzee kwam in de zomer van 2017 over van Feyenoord. Het talent zelf verheugd met de nieuwe verbintenis. "Ik ben erg blij dat ik mijn contract met een van de beste clubs ter wereld heb verlengd. Het geeft me extra motivatie om vol gas te blijven gaan", reageert de Nederlander op de webiste van Bayern. Zirkzee trainde al een paar keer mee met de eerste selectie en heeft een mooie uitdaging voor ogen. "Mijn grote doel is om ooit voor het eerste team van FC Bayern te spelen."

Technisch directeur Hasan Salihamidzic spreekt is tevreden overd de ontwikkeling van de Nederlandse spits en hoopt op meer. "Joshua is een heel groot talent. Hij doet het al consistent goed in het tweede elftal. We hopen dat hij zich zo goed mogelijk blijft ontwikkelen, zodat hij op een bepaald moment kan doorbreken in het eerste elftal."

 

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen