Matchwinner Wijnaldum: foutloos Liverpool wordt nog beter

28 september 2019, 16:31

Georginio Wijnaldum is dolbij met zijn heldenrol bij Liverpool. De Nederlandse middenvelder maakte op bezoek bij Sheffield United (0-1) het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor The Reds nog altijd foutloos zijn in de Premier League.

De perfecte score na zeven duels stemt Wijnaldum tevreden, zo blijkt in gesprek met BT Sport. "Het is goed om in het begin van het seizoen zo veel mogelijk punten te pakken. Normaal gesproken word je verderop in het seizoen namelijk beter. Hopelijk zijn we nog niet op ons best, maar moet dat nog komen."

Dat het spel van de Champions League-winnaar in Sheffield niet best was, erkent de Oranje-international. "We begonnen niet goed. Het was een moeilijke wedstrijd. Na rust ging het beter, maar het was ook toen niet ons beste spel. Al is de overwinning natuurlijk het belangrijkste."

Lees ook: Wijnaldum helpt Liverpool aan zevende overwinning in successie

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen