Pogba haakt geblesseerd af bij Frankrijk, Guendouzi vervanger

2 september 2019, 17:46
Foto: © ProShots

Frankrijk kan deze maand in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Albanië (7 september) en Andorra (10 september) niet beschikken over Paul Pogba. De middenvelder van Manchester United is afwezig vanwege een blessure aan de enkel.

Pogba deed afgelopen weekend nog negentig minuten mee met Manchester United in de uitwedstrijd tegen Southampton (1-1), maar is maandag niet fit genoeg gebleken voor de komende interlands van Frankrijk. Hoe ernstig zijn blessure is, is nog niet duidelijk. Dat moet nader onderzoek uitwijzen. Bondscoach Didier Deschamps heeft Matteo Guendouzi als vervanger van Pogba opgeroepen. De speler van Arsenal wacht nog op zijn interlanddebuut.

Eerder haakte Aymeric Laporte, eveneens nog wachtend op zijn interlanddebuut, al geblesseerd af bij de nationale selectie van Frankrijk. Samuel Umtiti vervangt de verdediger van Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen