Rafinha verlengt bij Barça en gaat op huurbasis naar Celta

2 september 2019, 18:57
Foto: © ProShots

FC Barcelona en Rafinha zijn een nieuwe verbintenis overeengekomen. De 26-jarige Braziliaan heeft zijn contract bij de Spaanse grootmacht verlengd tot de zomer van 2021, zo is maandag bekendgemaakt.

Tevens is maandag bekend geworden dat Rafinha het lopende seizoen op huurbasis afmaakt bij Celta de Vigo. Het is de tweede keer dat hij wordt verhuurd aan de club uit de regio Galicië. Dat was in het seizoen 2013/2014 ook al het geval. Destijds speelde Rafinha 32 competitieduels voor Celta de Vigo, waarin hij vier keer tot scoren kwam.

In totaal speelde Rafinha 91 officiële wedstrijden voor FC Barcelona, waarin hij twaalf keer scoorde. Met de Catalaanse club pakte de middenvelder in totaal elf prijzen: drie keer de landstitel, drie keer de Copa del Rey, twee keer de Spaanse supercup, één keer de Champions League, één keer de Europese supercup en één keer het WK voor clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen