Solskjaer blijft mild na nieuwe dreun met Manchester United

22 september 2019, 22:02

Ole Gunnar Solskjaer beseft dat de druk toeneemt als de slechte resultaten van Manchester United aanhouden. De Noorse manager verloor zondag met de gevallen grootmacht tamelijk kansloos bij subtopper West Ham United (2-0) en heeft na zes wedstrijden pas acht punten.

The Hammers hadden het betere van het spel en hielden net als vorig jaar de punten in Londen. "Het is altijd een lastige uitwedstrijd. We hoopten het beter te doen dan we hebben gedaan. Ze sloegen toe op de sleutelmomenten en wij niet."

Zodoende heeft United pas twee keer gewonnen en duldt het zeven ploegen boven zich in de Premier League. Toch is Solskjaer op de persconferentie mild voor zijn ploeg. "Ik heb vaak genoeg gezegd dat er pieken en dalen zullen zijn. Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen, maar ik ben ook positief over bepaalde dingen."

De laatste keer dat United een uitwedstrijd won, was begin maart in Parijs. Toen schakelde de ploeg van Solskjaer Paris Saint-Germain uit in de achtste finale van de Champions League. Dat miljardenbal, waar United dit seizoen ook al ontbreekt, lijkt gezien de recente vorm ook voor volgend seizoen al ver weg. Over anderhalve week reizen Solskjaer en consorten naar Nederland, waar AZ de tegenstander is in de Europa League.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen