Voorzitter De Graafschap fileert eigen fans: "Volstrekt belachelijk"

18 september 2019, 09:59

De fans die maandag meereisden met De Graafschap naar NEC, besloten om in het uitvak vuurwerk af te steken. Voorzitter Martin Mos is niet te spreken over die actie, zo laat hij duidelijke taal weten via Twitter.

'Na 24 uur reageer ik', schrijft hij op Twitter. 'Het vuurwerk bij NEC; heren volstrekt belachelijk! De club wordt in diskrediet gebracht! Waardeloos! Heb respect voor u allen maar niet voor deze actie', schrijft de preses via social media.

De teksten van Mos zijn begrijpelijk door de recente geschiedenis. Eerder staken de fans al vuurwerk af tegen SC Cambuur en Sparta, wat de club een boete van 15.000 euro opleverde. Door het vuurwerk in Nijmegen, waar De Graafschap overigens met 1-1 gelijkspeelde, riskeert de club weer een straf.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen