Corona vormt twijfelgeval voor wedstrijd tegen Feyenoord

1 oktober 2019, 13:01
Corona vormt twijfelgeval voor wedstrijd tegen Feyenoord

Jesus Corona is een twijfelgeval voor het duel met Feyenoord. De speler van FC Porto kwam niet okselfris uit de gewonnen competitiewedstrijd tegen Rio Ave (0-1). De voormalig speler van FC Twente moest zich zondag na een uur laten vervangen.

Terwijl de selectie van Porto maandag begon aan de voorbereiding op de wedstrijd tegen Feyenoord, liet Corona zich behandelen aan een spierblessure. De 26-jarige Mexicaan behoort tot de basis van Porto. Tegenwoordig speelt hij op papier als rechtsback om de hele rechterflank te bestrijken.

Porto speelt donderdag in De Kuip tegen Feyenoord. De Portugezen wonnen hun eerste groepsduel met 2-1 van Young Boys.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen