Koopmeiners: "Ik baal dat we niet drie punten hebben gepakt"

3 oktober 2019, 21:34

Vooraf had Teun Koopmeiners ervoor getekend, maar achteraf baalt de AZ-aanvoerder van een punt tegen Manchester United. De Alkmaarders boekten donderdagavond een puntloos gelijkspel tegen de Engelse topclub. "We hebben zeker laten zien dat we beter kunnen zijn", concludeert Koopmeiners na afloop.

"Vooraf zou je misschien zeggen dat dit een uitstekend resultaat is", zegt de middenvelder tegen FOX Sports. "Maar als je de wedstrijd ziet, heb je het gevoel dat je meer verdient. Het zit 'm in de kleine dingen. Als je die niet perfect uitvoert tegen dit soort dingen, maak je geen doelpunt. Daar moeten we aan werken. Het voetbal dat we in de competitie spelen hebben we ook hier laten zien."

AZ had geen ontzag voor United. "Natuurlijk zijn het goede voetballers. Sommigen zijn wereldtop. Maar als wij ons spel spelen, zijn het ook spelers die achter ons aan moeten lopen. Als ik eerlijk ben, baal ik wel dat we niet drie punten hebben gepakt."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen