RKC beboet Quasten, back biedt excuses aan voor actie

1 oktober 2019, 07:57

RKC Waalwijk heeft verdediger Paul Quasten een boete opgelegd voor zijn wangedrag in het duel met Vitesse. De verdediger kreeg het aan de stok met zijn eigen keeper Etienne Vaessen, die hij na de woordenwisseling bijna te lijf wilde gaan. Fred Grim haalde Quasten verolgens direct naar de kant, waarna hij dus ook nog een boete krijgt.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. Verder bood hij zijn excuses aan ten overstaan van de spelersgroep, waar voor Grim de kous verder mee af is. Op Instagram liet Quasten weten spijt te hebben van zijn actie. 'In het heetst van de strijd kregen mijn emoties de overhand en reageerde ik fel op mijn maat Etienne Vaessen', schreef hij onder anderen.

Quasten - die werd vervangen door Lars Nieuwpoort - ging in de fout tegen Vitesse: nadat hij dacht een vrije trap te krijgen voor een overtreding op het middenveld, leed hij balverlies waar een grote kans uit kwam voor de bezoekers. Vaessen was boos over de lichtzinnigheid van de vleugelverdediger, die daarop woedend werd. "Ik heb tot tien geteld, erover nagedacht en hem toen gewisseld. Zo reageer je niet. Als je iets wilt zeggen, doe je dat in de kleedkamer", zei Grim over het incident.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen