Willem II halverwege knap vierde: "Staan er niet onterecht"

8 januari 2020, 16:39

Het trainingskamp van Willem II in Spanje verloopt zeer relaxt. Er zijn weinig zorgen bij de nummer vier van de Eredivisie, erkent aanvoerder Jordens Peters. De captain hoopt dat het na de winter niet als een kaartenhuis in elkaar stort.

Peters wil met Willem II in Marbella voornamelijk stappen zetten in de teambuilding. "Je moet zo'n trainingskamp niet groter maken dan het is. Maar het is wel een geweldige gelegenheid om naar elkaar toe te groeien", vertelt hij aan het Brabants Dagblad. Willem II beleefde een geweldige eerste seizoenshelft. Beter kan het eigenlijk niet gaan na de winter. "Aan de andere kant: we staan er niet onterecht. We hebben geen enkele keer teveel gekregen. De euforie van de laatste weken moet een belangrijke drijfveer zijn", vindt de routinier.

Peters wil dat Willem II gebruik gaat maken van de situatie en de 'prettige' druk gaat voelen. "In het verleden speelden we vaak met de druk van degradatie. Die is veel groter. We moeten er voor waken dat we te makkelijk worden. Want dan zijn we net als al die andere teams in de Eredivisie."

Willem II begint de tweede seizoenshelft met een pittig duel. Het speelt volgende week zaterdag namelijk uit tegen AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen