FC Twente-bus aangehouden: García moet weg, Brama terug

11 februari 2020, 23:42

Onrust bij FC Twente: de spelersbus van de Enschedeërs is na de verloren wedstrijd tegen FC Emmen (2-0) opgewacht door de supporters. De fans van de Eredivisie-club eisen het vertrek van trainer Gonzalo García, mede omdat hij in onmin leeft met clubheld Wout Brama. De achterban van FC Twente wil dat de middenvelder een nieuwe en eerlijke kans krijgt.

Dat schrijft TC/Tubantia althans over de onrust bij FC Twente. Hoewel de fans de bus aanhielden en eisten dat García zou uitstappen, gebeurde dat op dat moment niet. De bus mocht het terrein op en een afvaardiging van de fans gingen het gesprek van ruim driekwartier aan met mede-aanvoerder Xandro Schenk, clubicoon Sander Boschker en García.

De fans zijn teleurgesteld over de sportieve resultaten – FC Twente is inmiddels afgezakt naar de dertiende plaats – en de manier waarop clubicoon Brama is behandeld. De routinier zit de laatste weken niet eens meer bij de selectie, al was dat volgens García 'nog geen zekerheid' voor de rest van dit seizoen, zo liet hij voorafgaand aan de wedstrijd weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen