Idrissi gelooft in titel voor AZ: "Zege op Ajax heeft ons getriggerd"

9 maart 2020, 10:59

Oussama Idrissi gelooft heilig in het kampioenschap voor AZ. De buitenspeler denkt dat de Alkmaarders een goede kans hebben om aan het einde van het seizoen met de schaal in de handen te staan. "De zege op Ajax heeft ons getriggerd, heeft precies op het juiste moment weer iets in gang gezet. We schreeuwen niet van de daken dat we wel even kampioen zullen gaan worden, maar we zijn wel kandidaat."

Dat zei hij tegenover Trouw over de titelkansen van zijn ploeg. Het zou voor Idrissi bovendien een unicum zijn. "Weet je dat ik nog nooit kampioen ben geweest in m'n leven? Nee, ook niet bij DOSKO en FC Bergen, mijn amateurclubs uit Bergen op Zoom. Het zou toch wat zijn als het op het hoogste niveau wel zou lukken", durfde de buitenspeler alvast hardop te dromen.

De tweestrijd met Ajax in de Eredivisie is in volle gang: beide ploegen hebben 56 punten, de Amsterdammers nog wel een beter doelsaldo. Maar tegen ADO Den Haag liep AZ al twee treffers in, naar een verschil van acht goals. "We zijn echt geen moment in de problemen gekomen", was dan ook de conclusie van Idrissi na de simpele 4-0 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen