Premier League nomineert Bergwijn voor doelpunt van de maand

6 maart 2020, 14:51

Een mooie nominatie voor Steven Bergwijn: de oud-PSV'er maakt in de Premier League kans op de prijs voor doelpunt van de maand. Bergwijn is genomineerd voor zijn doelpunt tegen Manchester City, de wedstrijd waarin hij debuteerde voor Tottenham Hotspur.

Vier dagen nadat Bergwijn zijn transfer van PSV naar Tottenham had afgerond, startte hij gelijk in de basis. Het werd een debuut om nooit te vergeten. Als maker van de 1-0 leidde Bergwijn de 2-0 zege op Manchester City in. De negenvoudig Oranje-international scoorde ook nog eens fraaie wijze en dat levert hem de nominatie voor doelpunt van de maand op.

De Premier League heeft nog zeven anderen genomineerd: Richarlison (Everton), Matej Vydra (Burnley), Marcos Alonso (Chelsea), Enda Stevens (Sheffield United), Jamal Lewis (Norwich City), Anthony Martial en Mason Greenwood (beiden Manchester United). Slechts drie Nederlanders wonnen deze eretitel eerder. Georginio Wijnaldum was in 2017 de laatste, Robin van Persie en Dennis Bergkamp gingen voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen