SC Heerenveen en Van Rhijn gaan alweer uit elkaar

29 april 2020, 17:27
Foto: © ProShots

SC Heerenveen en Ricardo van Rhijn gaan na een seizoen alweer uit elkaar. De 28-jarige verdediger beschikte in Friesland over een eenjarig contract. Van Rhijn speelde zich ten koste van Lucas Woudenberg wel in de basis van Heerenveen.

"We hebben afgelopen zomer samen heel bewust gekozen voor een eenjarig contract. Onlangs hebben we meerdere gesprekken gevoerd en de keuze gemaakt om na dit seizoen niet met elkaar door te gaan", licht technisch manager Gerry Hamstra toe op het clubkanaal van Heerenveen. "Wij waarderen de rol die Ricardo dit seizoen met zijn ervaring in de groep heeft gespeeld. Zowel als voetballer als persoon. We wensen hem dan ook alle succes toe bij de volgende stap in zijn carrière."

Van Rhijn kwam tot 25 officiële optredens voor Heerenveen. Hij kwam op de rechtsbackpositie te staan, waardoor Sherel Floranus moest verhuizen naar de linkerkant. Dat resulteerde weer in een reserverol voor Woudenberg. Heerenveen nam ook al afscheid van Warner Hahn, Jens Odgaard en Daniel Høegh.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen