Van Bommel: "Na mijn ontslag hebben vier clubs zich gemeld"

14 april 2020, 08:00   Bijgewerkt: 14 april 2020, 08:51

Mark van Bommel hoopt binnenkort weer aan de slag te kunnen. Over belangstelling heeft de oud-trainer van PSV niet te klagen. "Er hebben zich binnen vier dagen na mijn ontslag al vier clubs bij Mino Raiola gemeld, maar ik wil niet tussentijds instappen", aldus de Limburger.

"Ik wil graag door als trainer. Ik zou graag in Duitsland werken en Engeland zou ook niet verkeerd zijn. Maar ik stap niet halverwege een seizoen in. Ik wil graag een hele voorbereiding doen en mijn idee in de ploeg slijpen", laat Van Bommel weten aan Veronica Inside. Over alle berichtgevingen aangaande zijn vertrek bij PSV is hij duidelijk. "Er is zoveel onzin geschreven in de kranten. Het heeft geen zin om daar constant op te reageren. Dan blijf je bezig."

Het verhaal van Johan Derksen over kapsalons en pizza's als sportmaaltijd, ontkent Van Bommel. "Johan zit vaak goed, maar het kapsalon-verhaal is niet waar", aldus de oefenmeester, die beseft dat er momenteel belangrijkere zaken spelen. "Laten we hopen dat het Coronavirus snel weg is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen