'Vitesse en Pasveer naderen akkoord over nieuw contract'

7 mei 2020, 07:50

Vitesse is dicht bij het verlengen van het contract van Remko Pasveer (36). De doelman heeft momenteel nog een aflopende verbintenis in Arnhem, maar gaat vermoedelijk op korte termijn bijtekenen. Slechts de laatste details van de onderhandelingen moeten nog worden besproken.

Dat schrijft De Gelderlander althans. Het betreft een eenjarige verbintenis voor de keeper, die eerder nog aangaf juist te willen vertrekken. Een buitenlands avontuur had zijn voorkeur, maar door de coronacrisis wordt hij gedwongen eieren voor zijn geld te kiezen. De (financiële) zekerheid bij Vitesse is veel groter dan wachten op een buitenlandse club.

Lees ook: 'Vitesse hoopt contracten van kwartet spelers te verlengen'

Volgens de regionale ochtendkrant is er van een akkoord nog geen sprake, maar beide partijen naderen elkaar wel. Pasveer is dit seizoen de onbetwiste eerste doelman van Vitesse. In zijn eerste jaar verloor de routinier zijn plek nog aan Jeroen Houwen en vorig seizoen kreeg Eduardo eerst de voorkeur. Maar aan het einde van het seizoen zette Leonid Slutsky Pasveer in het doel. Ook onder Edward Sturing bleef de keeper eerste keuze en zal dat vermoedelijk ook volgend jaar zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen