'Ciss voor hoge transfersom op weg naar Fortuna-uitgang'

21 juni 2020, 17:56

Het gaat bij Fortuna Sittard deze dagen vooral over uitgaande transfers. Nadat sterspeler Mark Diemers aan Feyenoord werd verkocht staat Amadou Ciss nu op de nominatie om te vertrekken. De aanvaller staat volgens De Limburger nadrukkelijk in de belangstelling van het Franse Amiens.

De aanvaller scoorde in het afgelopen seizoen zes keer in 24 wedstrijden voor Fortuna. De spits heeft bij de club uit Limburg nog een verbintenis tot 2022, waardoor de club een transfersom wil vangen. Volgens het dagblad wil de club meer geld verdienen aan de verkoop van Ciss dan aan de deal van Diemers gebeurd is. De middenvelder leverde naar verluidt iets minder dan een miljoen euro op. De deal met Amiens is dichtbij, meldt De Limburger.

De Senegalese jeugdinternational weet overigens nog niet op welk niveau hij komend seizoen speelt als de deal met Amiens rondkomt. De Noord-Franse club stond op de negentiende plaats in de Ligue 1 toen de coronacrisis roet in het eten gooide. In Frankrijk is al wel besloten dat het seizoen ten einde is, maar is nog niet duidelijk hoe de afwikkeling van de competities eruit gaat zien. Daar wordt binnen enkele weken duidelijkheid over verwacht.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen