Touré van Feyenoord naar Eindhoven: "Ik zie PSV als mooie club"

20 juni 2020, 22:19

Cheick Touré (19) ziet volop mogelijkheden om zich bij PSV verder te ontwikkelen. De aanvaller kwam gisteren (vrijdag) transfervrij over van Feyenoord. "Ik heb er lang op gewacht om het officieel te maken", aldus Touré, van wie eerder al bekend was dat hij bij Feyenoord zou vertrekken.

In Rotterdam zag Touré onvoldoende toekomstperspectief en wilde hij daarom zijn aflopende contract niet verlengen. Hoe anders is dat bij PSV. "Ik zie PSV als een hele mooie club en zie mogelijkheden om mij te ontwikkelen", vertelt het talent aan PSV TV. "Ook speelt Jong PSV in de Eerste Divisie, waarin ik minuten kan maken en zo door kan stromen naar het eerste."

Het is de bedoeling dat Touré in het nieuwe seizoen aansluit bij de beloftenploeg. "Het zal even wennen zijn, want ik kom te spelen tegen echte mannen. Ik heb er super veel zin in en ken ook al een aantal jongens", aldus Touré, die ook aangeeft wat ze in Eindhoven van hem mogen verwachten. "Ik ben een snelle speler met acties en wel iemand die je wilt zien spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen