Advocaat zet kanttekening bij 'smal' Feyenoord na overwinningen

22 augustus 2020, 22:20

Dick Advocaat kende een qua resultaten geweldige oefencampagne in Duitsland, met overwinningen op Borussia Dortmund (1-3) en MSV Duisburg (1-2). Toch plaatst hij een kanttekening, want hij vindt de selectie van Feyenoord is volgens de oefenmeester te dun.

De talenten Marouan Azarkan, Achraf El Bouchataoui, Ian Smeulers en Jordy Wehrmann bleven kort voor vertrek thuis vanwege coronagevallen in de selectie van Jong Feyenoord. Daarom waren er slechts 21 selectiespelers mee naar onze oosterburen.

Lees ook: Feyenoord keer vol tevredenheid en met prijs terug uit Duitsland

En dat bleek ondanks de overwinningen aan de krappe kant, bekend Advocaat bij Feyenoord TV. "Er zijn een aantal jongens die terugkomen en dat hebben we nodig. Ik denk dat iedereen heeft kunnen zien waarom." Daarmee doelt Advocaat onder meer op Steven Berghuis, die zijn eerste minuten van dit seizoen maakte tegen Duisburg.

Sportief gezien is Advocaat zeer tevreden: "Als je met 3-1 van een uitstekende ploeg als Dortmund weet te winnen, met in de eerste veertig minuten goed voetbal, dan ziet dat er positief uit. We moesten het natuurlijk met een beperkt aantal spelers doen en konden niet te veel risico nemen, maar we wonnen die tweede wedstrijd ook. De jongens verdienen complimenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen